Hurra, åpning!

Hurra, åpning!

Endelig er butikken min oppe og gå igjen, nå som en fullblods nettbutikk!

Etter å ha fått idéen om å selge brukte barne&ungdomsbøker våren 2019 gikk det fort fra første idé til salg på Instagram i juni samme år. Utover høsten tok det litt av, med jevnlige slipp og godt salg. Dette var selvsagt helt nydelig, det bekreftet det jeg trodde - det var mulig å selge brukte barne&ungdomsbøker på denne måten. På bakrommet derimot sleit jeg mer og mer. Instagram var en flott plattform for å komme i kontakt med folk og servere de fineste bøkene rett i feeden til folk. Men etterhvert som volumet økte blei prosessen min bak kulissene stadig mer uoversiktlig. Da jeg så at det var et ordentlig salgspotensiale begynte jeg derfor å planlegge en overgang til nettbutikk på plattformen Shopify.

Fra nyttår 2020 har jeg jobba med denne overgangen til nettbutikk. Jeg har flytta hele boklageret mitt (fysisk, fra kontor jeg leide i Oslo til nytt kontor på Nesodden der jeg bor). Jeg har laget layout på nettbutikken, tatt nye bilder, lagt til en haug flere bøker i butikken og laget noen nye digitale produkter - og er endelig klar for take off!

Jeg håper du finner noe du liker, ta gjerne kontakt om du har bokønsker eller tilbakemeldinger. Hvis du synes vi har et kult konsept blir vi kjempeglad om du forteller andre barnebokglade mennesker om oss.

God handel!

Tilbake til bloggen