Uke 1 - Hurra!

Uke 1 - Hurra!

Første uke er gjennomført (hurra!), bøker har blitt solgt og sendt, og nå legger denne bokhandleren beina på bordet i helga!

Her er litt stort og smått som oppsummering på uka som har gått:

 

MOTTAGELSE

Det er alltid nerverpirrende å sette noe ut i verden! Dette er noe jeg stadig opplever i (hoved)jobben min - som komponist. Om det er levering av et verk eller framføring av det, jeg har jo sagt noe til verden - hva har verden hørt? Dette prosjektet er jo noe helt annet, men likevel er det mye som er likt. Jeg har lyst til å nå ut til folk, jeg vil de skal like det og ha lyst på mer. Jeg har sittet spent på "bakrommet" i butikken og sett folk komme og gå, fulgt med om noen kanskje legger noe i handlekurven og tenkt at om noen blir litt ekstra lenge så betyr det kanskje at de liker butikken? Hvis du har likt det du har sett blir jeg innmari glad om du forteller folk om det!

 

HJELP I BUTIKKEN

De som følger bokhandelen i sosiale medier har kanskje sett at jeg har hatt hjelp i bokhandelen denne uka. Eldstemann gjorde en fenomenal innsats på ODdagen med klargjøring av bøker. Nå er flere hundre bøker noen skritt nærmere å bli lagt ut i butikken.

 

FLERE BØKER KOMMER SNART

Jeg har SÅ mange bøker som er på vei til nettet! I løpet av helga (hmm, skulle jeg ikke ha beina på bordet?) eller seinest mandag kommer det en ny god bunke til salgs. Og når jeg er tilbake på jobb neste uke og skal forberede de bøkene som kommer i neste slipp så har jeg sett på søkeordene her inne og forsøkt å finne fram bøker som tilfredsstiller de som leter.

 

LETER DU ETTER NOE SPES?

Husk at hvis du er på jakt etter noe spesielt så send en beskjed på denne sida. Du kan være heldig og oppdage at jeg har den men bare ikke har lagt den ut til salgs ennå, og hvis ikke så legger jeg den til på lista over bøker jeg leter etter når jeg er på bokjakt.

  

lyset er blåst ut på en-ukes-muffinsen! 

Tilbake til bloggen