Nye bøker og andre godbiter!

Nye bøker og andre godbiter!

Det er rart hvordan så mye er som helt vanlig desember og så mye er helt uvanlig. Vi har pynta til adventen og funnet fram ting vi pleier å kose oss med i desember: Julekalendere til små og store - de har sin pakkekalender, jeg har min lesekalender, de voksne har en sjokoladekalender og alle har skrapekalender.

Ungene har de siste årene fått legosett fra Winter Village-kolleksjonen i pakkekalenderen og nå har vi juletog, togstasjon, lekebutikk og brannstasjon. De står bare framme jula og bygges i desember. Jeg har også begynt å samle på julebladene fra år til år og tar de fram i desember til mine tegneserieelskende barn (og voksne) i huset.

Men mye er anderledes også, særlig på grunn av pandemien. Det blir mer hjemmetid for oss alle, tempoet føles betydelig lavere og jeg tenker at det kanskje er greit et år? En annen ting som er anderledes er å ha denne butikken - i tillegg til å lage kalender til ungene så lager jeg kalender til butikken! Det er gøy og spennende samtidig som det er mer arbeid i førjulstida.

  1. desember var det salg på 24% på hele butikken
  2. desember lanserte jeg gavekort i butikken
  3. desember - det vil si i dag! - har det dukket opp 12 nye bøker

Alle disse bøkene er plukket ut med tanke på hva jeg har sett det blir søkt på i butikken fra lansering til i dag.

Hva kommer i dagene framover? Det er bare å glede seg for det kommer flere bøker som jeg er ganske sikker på at dere liker, flere salg og flere lanseringer av andre produkter. Jeg har planlagt å slippe noen julebøker en dag, noen utrolig fine Tove Jansson-utgaver en dag og noen Astrid Lindgren-bøker som er såpass sjeldne at jeg aldri hadde hørt om de. Høres det spennende ut? Følg med på adventskalender hver dag framover, du finner den på forsida!

 

Tilbake til bloggen