Nostalgitripp og ekko av en opplevelse

Nostalgitripp og ekko av en opplevelse

Åpningshelga er over og jeg er på vei til å pakke ordrene som har kommet inn, så utrolig stas det er med salg allerede første dagen! Det er også stas å se at så mange er innom sjøl om de ikke handler.

Ei venninne som fikk se butikken før den var åpen sa "det er jo en nytelse å bare klikke rundt i nostalgia, du burde ta betalt for det egentlig". Det skal jeg selvsagt ikke gjøre, men jeg håper det er flere der ute som setter pris på nostalgitrippen det er å se så mange bøker fra egen barndom eller bøker som stod i mormors hus.

Jeg har et par ganger hatt en utrolig sterk følelse av å se på coveret til en bok jeg har funnet. Sjøl om jeg ikke husker handlingen eller egentlig å ha lest boka, så får jeg et sånn slag i magen av gjenkjennelse og et slags ekko av opplevelsen boka gav meg en gang. Det er en av fantastiske tingene med å lese er det ikke det, at det setter spor i oss.

 

min nostaligitripp:

Tilbake til bloggen