Er du med i en bokklubb?

Er du med i en bokklubb?

Jeg husker følelsen av bokklubb da jeg var barn. Ja, den følelsen av lengt når jeg leste bladet og drømte om leseopplevelser (og vervepremiene, skal innrømme det), gleden de gangene vi bestilte ei bok med vilje eller fikk når vi hadde glemt å avbestille.... Det er fremdeles mange bokklubb-bøker med rød eller blå marihøne i mitt bibliotek fra barndommen!

Det er en av grunnene til at jeg har bokklubb her på blokk Z. Her er riktignok bokklubben mer en kombinasjon av bokklubb og hemmelig venn. Jeg kan jo ikke sende ut den samme boka til alle som melder seg på. Men jeg kan garantere at jeg vil forsøke å sende deg bøker som passer spesielt for deg! Når du melder deg på bokklubb får du et skjema å fylle ut og du får tilsendt bøker som passer profilen din - enten bøkene er til deg, til barn du leser høyt for eller som leser sjøl. Eller kanskje du gir bort bokklubb i gave? Kanskje i julegave?

Nå har jeg også lansert prøvepakke - hvis du synes det er mye å forplikte seg et helt år for en større sum kan du nå teste hva konseptet bokklubb er med bare én forsendelse.

I dag, mandag 5. desember, er alle varianter av bokklubb på salg - 25% rabatt! Jeg har altså julekalender her i bokhandelen og dette er dagens luke.

 Tidligere har vi hatt disse lukene:

Følg med i resten av desember - det blir "gi bort ei bok" hver lørdag, det  blir mange slipp med nye bøker og det blir masse annet snacks!

 

 

 

 

 

Tilbake til bloggen