Blanke ark og fargestifter?

Blanke ark og fargestifter?

I dag begynte skolene her vi bor og hverdagen er definitivt tilbake! Allikevel kjennes ingenting helt som hverdag akkurat nå siden vi skal ta igjen så mye fra våren på en gang... Sjøl om ikke blokk Z har tatt helt sommerferie i sommer, så er vi nå skikkelig tilbake og jeg gleder meg til å presentere nye fine forfattere i fredagspraten, skrive om stort og smått på bloggen, legge ut nye bøker og ikke minst endelig få gå på loppemarked igjen og plukke bøker jeg vil videreselge.

 

Høsten har alltid hatt denne følelsen av nye muligheter, det er på en måte "den andre 1. januar". Sånn følte jeg det i alle fall sterkt som barn. Alle er litt nye etter sommerferien, bøker og klasserom er ofte nytt og arkene er faktisk blanke og fargestiftene er helt nye. Som voksen er det vanskelig å ikke la seg smitte litt av dette og nå sitter jeg og planlegger høsten på blokk Z. I bloggen framover får du møte flere fine forfattere i fredagspraten, jeg kommer til å blogge litt om høstlistene til forlagene, om avslutninga av sommerles og min egen lesesommer og så har jeg planer om å starte en liten serie for deg som vil ha tips til hvordan få til å lese mer.

 

Men sommeren er ikke helt over - så lenge sommerles pågår (til 31. august) har vi tilbud til deg som abonnerer på, eller melder seg på, nyhetsbrevet - 30% rabatt på et kjøp á minst 3 bøker. Les her for å få alle mine tips om sommerles!

 

 

 

Tilbake til bloggen