Nostalgitripp og ekko av en opplevelse

Publisert av Bente Leiknes Thorsen den

Åpningshelga er over og jeg er på vei til å pakke ordrene som har kommet inn, så utrolig stas det er med salg allerede første dagen! Det er også stas å se at så mange er innom sjøl om de ikke handler.

Ei venninne som fikk se butikken før den var åpen sa "det er jo en nytelse å bare klikke rundt i nostalgia, du burde ta betalt for det egentlig". Det skal jeg selvsagt ikke gjøre, men jeg håper det er flere der ute som setter pris på nostalgitrippen det er å se så mange bøker fra egen barndom eller bøker som stod i mormors hus.

Jeg har et par ganger hatt en utrolig sterk følelse av å se på coveret til en bok jeg har funnet. Sjøl om jeg ikke husker handlingen eller egentlig å ha lest boka, så får jeg et sånn slag i magen av gjenkjennelse og et slags ekko av opplevelsen boka gav meg en gang. Det er en av fantastiske tingene med å lese er det ikke det, at det setter spor i oss.

 

min nostaligitripp:

Du vil kanskje også like

Nye bøker og andre godbiter!
Nye bøker og andre godbiter!
Det er rart hvordan så mye er som helt vanlig desember og så mye er helt uvanlig. Vi har pynta ti...
Les mer
Gir du bort brukte gaver til jul?
Gir du bort brukte gaver til jul?
 Det nærmer seg julegavehandling for de fleste av oss, med mindre du er en av de som har gjort de...
Les mer
1 måned har gått!
1 måned har gått!
Det har gått en hel måned siden jeg starta og i dag har jeg en liten minifeiring i sosiale medier...
Les mer

Del dette innlegget← Eldre innlegg Nyere innlegg →