Gratulerer med dagen Astrid Lindgren!

Publisert av Bente Leiknes Thorsen den

I dag er kunne Astrid Lindgren fyllt 113 år. For en dame, for et liv, for en fantasi, for en skapervilje! Jeg har, som så mange andre, så utrolig mange sterke minner med hennes mange bøker. Jeg kalte Bakkebygrenda for "Brakkebyggerne", det tenker jeg på hver gang nå når jeg får inn en av bøkene i serien. Jeg husker jeg leste mesterdetektiven Blomkvist med sommerfugler i magen og så er det Pippi og Emil såklart. Men mest av alt er det de tre bøkene Ronja røverdatter, Brødrene Løvehjerte og Mio, min Mio som fremdeles er i meg. Den siste har jeg ikke turt å lese siden barndommen, det skal jeg jammen gjøre noe med!

Vi har flere bøker av henne inne!

 

Astrid Lindgren som barn med sin familie.

Du vil kanskje også like

Sommerles - hva er det og tips til foreldre
Sommerles - hva er det og tips til foreldre
Snart er det 1. juni og det betyr at Sommerles åpner! Her i vår familie har begge guttene brukt S...
Les mer
Trenger du trøst? Grip ei bok!
Trenger du trøst? Grip ei bok!
Nå er vi inne i en ny, tøffere nedstengning, særlig om du bor rundt Oslo som meg. Jeg må innrømme...
Les mer
Fredagspraten #3 - Tove Andersson
Fredagspraten #3 - Tove Andersson
Vi har kommet til tredje uke av fredagspraten og har denne uka med oss Tove Andersson. Hun er fri...
Les mer

Del dette innlegget← Eldre innlegg Nyere innlegg →