Flere bøker og færre samtaler

Publisert av Bente Leiknes Thorsen den

Det var så gøy å slippe noen bøker nesten hver dag i desember - i julekalenderen! Jeg planla å fortsette med noe lignende i januar, ikke hver eneste dag, men flere slipp i uka. Og så møtte jeg dessverre noen digitale hindringer som gjorde at jeg ikke jeg klarte å opprettholde min egen plan. Men nå! Nå har jeg sluppet nye bøker torsdag og i formiddag og framover kommer det bokslipp med en god bunke bøker to-tre ganger i uka. Så lenge boklageret mitt holder... 

Den oppmerksomme leser av bloggen ser kanskje at jeg ikke har publisert fredagspraten de siste to ukene. De kommer tilbake! Men her og innså jeg at jeg gikk litt hardt ut, det er en del arbeid å følge opp så jeg måtte revurdere planen om å ha det hver eneste uke. 

 

Her er noen godbiter fra de to siste slippene:

Eugine Winther skreiv mange bøker og oversatte enda fler. En av seriene hennes er om Nina, der Nina Nesbest er den først. Hun var en av initiativtagerne til foreningen som nå er NBU (Norske Barne- og Ungdomsbokforfattere)

 

Ebba Haslund skreiv mange bøker om husmorrollen, jeg hørte nylig et veldig godt foredrag av Torill Moi om dette. Anbefales! Mor streiker er en klassiker om mor som må gjøre alt hjemme og så stikker hun rett og slett av.

 

To av bøkene om Inger Johanne i ett bind. Dikken Zwilgmeyer er ansett som en av fornyerne av barnelitteraturen i overgangen til 1900tallet. Hun er særlig kjent for bøkene om Inger Johanne, som er lett selvbiografiske.

 

 Anne-Cath. Vestly trenger ingen introduksjon. Her er et nydelig eksemplar av Aurora og Sokrates - med hilsen fra forfatteren!

 

 

 

Du vil kanskje også like

God jul!
God jul!
I dag annonserer vi at Sørumsand skole får julegaven fra blokk Z, gratulerer! I romjula plukker v...
Les mer
Nye bøker og andre godbiter!
Nye bøker og andre godbiter!
Det er rart hvordan så mye er som helt vanlig desember og så mye er helt uvanlig. Vi har pynta ti...
Les mer
Gir du bort brukte gaver til jul?
Gir du bort brukte gaver til jul?
 Det nærmer seg julegavehandling for de fleste av oss, med mindre du er en av de som har gjort de...
Les mer

Del dette innlegget← Eldre innlegg Nyere innlegg →