Blanke ark og fargestifter?

Publisert av Bente Leiknes Thorsen den

I dag begynte skolene her vi bor og hverdagen er definitivt tilbake! Allikevel kjennes ingenting helt som hverdag akkurat nå siden vi skal ta igjen så mye fra våren på en gang... Sjøl om ikke blokk Z har tatt helt sommerferie i sommer, så er vi nå skikkelig tilbake og jeg gleder meg til å presentere nye fine forfattere i fredagspraten, skrive om stort og smått på bloggen, legge ut nye bøker og ikke minst endelig få gå på loppemarked igjen og plukke bøker jeg vil videreselge.

 

Høsten har alltid hatt denne følelsen av nye muligheter, det er på en måte "den andre 1. januar". Sånn følte jeg det i alle fall sterkt som barn. Alle er litt nye etter sommerferien, bøker og klasserom er ofte nytt og arkene er faktisk blanke og fargestiftene er helt nye. Som voksen er det vanskelig å ikke la seg smitte litt av dette og nå sitter jeg og planlegger høsten på blokk Z. I bloggen framover får du møte flere fine forfattere i fredagspraten, jeg kommer til å blogge litt om høstlistene til forlagene, om avslutninga av sommerles og min egen lesesommer og så har jeg planer om å starte en liten serie for deg som vil ha tips til hvordan få til å lese mer.

 

Men sommeren er ikke helt over - så lenge sommerles pågår (til 31. august) har vi tilbud til deg som abonnerer på, eller melder seg på, nyhetsbrevet - 30% rabatt på et kjøp á minst 3 bøker. Les her for å få alle mine tips om sommerles!

 

 

 

Du vil kanskje også like

Nye bøker og andre godbiter!
Nye bøker og andre godbiter!
Det er rart hvordan så mye er som helt vanlig desember og så mye er helt uvanlig. Vi har pynta ti...
Les mer
Gir du bort brukte gaver til jul?
Gir du bort brukte gaver til jul?
 Det nærmer seg julegavehandling for de fleste av oss, med mindre du er en av de som har gjort de...
Les mer
1 måned har gått!
1 måned har gått!
Det har gått en hel måned siden jeg starta og i dag har jeg en liten minifeiring i sosiale medier...
Les mer

Del dette innlegget← Eldre innlegg Nyere innlegg →